Published On: joi, mai 6th, 2021

UPDATE Agresorul jandarmului injunghiat in sold a fost internat la Psihiatrie

ULTIMA ORA! Tentativa de sinucidere pe bulevardul Dorobantilor / Un JANDARM a fost INJUNGHIAT in sold in timpul operatiunii de salvare

Tentativa de sinucidere in Braila, pe bulevardul Dorobantilor, in apropiere de Hotel Orient. Un barbat de 52 de ani, aflat la etajul patru al imobilului in care locuia, a amenintat ca se sinucide aruncandu-se de la balcon.

Alarma afost data de trecatori care au abservat ca de la etajul 4 arunca cineva cu ghivece de flori. Imediat a intervenit politia care a chemat in ajutor pompierii, acesta amenintand ca se arunca de la etaj.

S-a intervenit cu o autospeciala de descarcerare, ambulanta SMURD si o autoscara. Oamenii legii au intervenit in incinta imobilului, usa apartamentului a fost deschisa de echipajul ISU, persoana fiind imobilizata de echipaje ale Jandarmeriei si Politiei. Barbatul a fost imobilizat si condus de echipla sediul IPJ.

In timpul actiunii a fost ranit un jandarm prin injunghiere la nivelul soldului stang. Victima, in varsta de 41 de ani, a fost preluat de echipajul SAJ si transportata la spital. Din fericire, jandarmul nu se afla in stare grava.

Comunicat Jandarmeria Braila

In data de 06.05.2021, un echipaj de jandarmi a actionat in sprijinul efectivelor Politiei Municipiului Braila, la o adresa din municipiul Braila, deoarece o persoana arunca cu obiecte contondente pe copertina unei alte locuinte vecine. In timpul interventiei, un subofiter din cadrul echipajului de jandarmi a fost injunghiat superficial in coapsa stanga. Subofiterul a fost transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Braila, pentru a primi ingrijiri medicale. Mentiontam ca in prezent, viata nu-i este pusa in pericol.

Agresorul, in  varsta de 53 ani, a fost preluat de catre efectivele Politiei Municipiului Braila, fiind internat la Spitalul de Psihiatrie Braila. Urmeaza a fi luate masurile legale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>