Published On: joi, mai 6th, 2021

ULTIMA ORA! Tentativa de sinucidere pe bulevardul Dorobantilor / Un JANDARM a fost INJUNGHIAT in sold in timpul operatiunii de salvare

Tentativa de sinucidere in Braila, pe bulevardul Dorobantilor, in apropiere de Hotel Orient. Un barbat de 52 de ani, aflat la etajul patru al imobilului in care locuia, a amenintat ca se sinucide aruncandu-se de la balcon.

Alarma afost data de trecatori care au abservat ca de la etajul 4 arunca cineva cu ghivece de flori. Imediat a intervenit politia care a chemat in ajutor pompierii, acesta amenintand ca se arunca de la etaj.

S-a intervenit cu o autospeciala de descarcerare, ambulanta SMURD si o autoscara. Oamenii legii au intervenit in incinta imobilului, usa apartamentului a fost deschisa de echipajul ISU, persoana fiind imobilizata de echipaje ale Jandarmeriei si Politiei. Barbatul a fost imobilizat si condus de echipla sediul IPJ.

In timpul actiunii a fost ranit un jandarm prin injunghiere la nivelul soldului stang. Victima a fost preluata de echipajul SAJ si transportata la spital. Din fericire, jandarmul nu se afla in stare grava.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>