Published On: lun, mai 10th, 2021

Tupeu de brailean / Baut bine si fara permis a iesit in miez de noapte la plimbare cu masina

La data de 08 mai , in jurul orei 23:50, politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe raza localitatii Silistea circula un vehicul al carui sofer s-ar afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistii au depistat, in scurt timp,  autovehiculul in cauza, la volanul acestuia fiind identificat un localnic, in varsta de 43 de ani.

Intrucat, acesta emana halena alcoolica, braileanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,70 mg/l, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, in urma verificarilor, s-a constatat faptul ca acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Totodata, barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoarea de 500 lei conform Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Ieri, in jurul orei 17:40 politisti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 31 de ani, din orasul Faurei, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand faptul ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

Azi-noapte, la ora 23:00, politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 34 de ani, din Braila, in timp ce conducea un vehicul pe raza satului Latinu.

Cu ocazia verificarilor efectuate in baza de date, politistii au constatat ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand faptul ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,26 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele sau a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere, totodata fiind sanctionat contraventional cu amenda in valoarea de 500 lei conform Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>