Published On: mie, mai 5th, 2021

Panica intr-un parculet de joaca din Braila / Femeie care ameninta ca se sinucide, salvata de politistii locali

Pe perioada Sarbatorilor Pascale, politistii locali au fost prezenti in permanenta pe strazi, efectuand patrulari si actiuni specifice, in vederea mentinerii unui climat de siguranta pentru cetateni. Acestia au intervenit, astfel, la mai multe sesizari ce priveau tulburarea linistii publice de catre diversi indivizi care au decis fie sa incinga gratarele pe sub geamurile vecinilor si sa asculte muzica la maxim, fie sa consume bauturi alcoolice prin scari de bloc sau locuri de joaca pentru copii. Astfel, au fost sanctionate contraventional 5 persoane, cu varste cuprinse intre 23 si 49 de ani, cu amenzi in valoare totala de 3.400 lei.

Totodata, prin interventia prompta a politistilor locali, 3 persoane care aveau nevoie de ajutor medical au ajuns in siguranta la spital. Este vorba despre un barbat caruia i s-a facut rau si a lesinat – in zona parcului de joaca pentru copii ”Dinamo”, de o femeie care a solicitat ajutorul politistilor locali, acuzand probleme de sanatate (pe Calea Calarasilor) si de o alta femeie – care ameninta ca se sinucide, in parculetul de joaca de pe str. Industriei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>