Published On: lun, mai 10th, 2021

Gest de omenie in Braila / Portofel furat si aruncat la gunoi a fost gasit si predat politiei de catre un angajat la salubrizare

In perioada 06.05.2021 – 09.05.2021, politistii locali au aplicat mai multe sanctiuni contraventionale persoanelor surprinse incalcand prevederile in vigoare privind respectarea curateniei pe domeniul public al municipiului Braila, cele privind circulatia pe drumurile publice din municipiu, precum si normele de conduita sociala. Astfel, in ziua de 06.05.2021, pe str. Humulesti, a fost depistata o femeie in varsta de 48 de ani care arunca pe domeniul public un sac cu gunoi si o cutie plina cu deseuri menajere. Aceasta a fost sanctionata contraventional cu suma de 1.000 lei. In aceeasi zi, pe str. Danubiului/str. Florilor, a fost depistat un barbat in varsta de 66 de ani care arunca mai multi saci plini cu diverse deseuri, pe strada. Acesta a fost sanctionat contraventional cu suma de 2.500 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

In ziua de 07.05.2021, in Parcul Monument, pe Aleea bazelor sportive, a fost depistat un barbat in varsta de 32 de ani care a stationat cu autoturismul pe spatiul verde. Acesta a fost sanctionat contraventional cu suma de 1.000 lei. In aceeasi zona a fost depistat un tanar in varsta de 20 de ani, care circula cu mopedul prin parc, circulatia cu astfel de vehicule fiind interzisa pe aleile parcului.

Tanarul a fost sanctionat contraventional cu suma de 1.000 lei. Tot in Parcul Monument, in timpul serviciului de patrulare, politistii locali au fost anuntati de catre un angajat al societatii care salubrizeaza parcul ca a gasit un portofel, intr-un cos de gunoi de pe Aleea cu platani. Portofelul avea fermoarul deschis si in el se aflau cateva documente. In urma verificarilor efectuate s-a luat legatura cu proprietara portofelului care a declarat ca acesta ii fusese sustras din poseta in data de 06.05.2021, in momentul in care a coborat din autobuz in statia ”Covoare”, fapta sesizata la IPJ Braila.

 

 

 

In ziua de 08.05.2021 un barbat in varsta de 30 de ani a fost sanctionat contraventional cu suma de 1.000 lei fiindca a circulat cu autoturismul pe Aleea Stadionului, din Parcul Monument, in afara intervalului orar stabilit prin HCLM 399/2020.

In aceeasi zi, tot in Parcul Monument, un barbat in varsta de 34 de ani a fost sanctionat contraventional cu suma de 100 lei deoarece consuma bauturi alcoolice in loc public, in vreme ce un altul, in varsta de 59 de ani, a fost sanctionat contraventional cu suma de 200 lei pentru ca isi satisfacea nevoile fiziologice langa parcul de joaca pentru copii de langa parcarea ”Kiseleff”, spre indignarea celor care se aflau in zona, cu copiii. Tot in ziua de 08.05.2021, in parcul de joaca pentru copii ”Hipodrom”, de pe Aleea Cinematografului, un barbat in varsta de 46 de ani a fost sanctionat contraventional cu suma de 300 lei, fiind surprins fumand in parculet.

 

 

 

 

In ziua de 09.05.2021, doi barbati de 18, respectiv 37 de ani, au fost sanctionati contraventional cu suma totala de 1.200 lei, dupa ce au fost surprinsi in timp ce fumau si spargeau seminte in parcul de joaca pentru copii de pe str. Decebal. In aceeasi zi, de data aceasta in parcul de joaca de pe str. Industriei, o femeie in varsta de 50 de ani a fost sanctionata contraventional cu suma de 1.000 lei, dupa ce a fost surprinsa consumand seminte si aruncand cojile pe jos. Tot pe data de 09.05.2021, in dreptul podului CFR de pe Sos. Rm. Sarat a fost depistat un barbat in varsta de 37 de ani care arunca pe domeniul public mai multi saci plini cu gunoi menajer si moloz. Acesta a fost sanctionat contraventional cu suma de 1.000 lei.

 

In perioada 09.05 – 10.05.2021, cu ocazia sarbatoririi ”Pastelui Blajinilor”, un efectiv format din 22 de politisti locali din cadrul Biroului de Circulatie pe Drumurile Publice a fluidizat traficul in zona Cimitirului ”Sf. Constantin” si a Cimitirului Municipal.

Politistii locali au fluidizat traficul in cele doua locatii extrem de aglomerate in aceasta perioada, incepand cu ora 07.00. Concomitent, 26 de politisti locali din cadrul Serviciului de Ordine Publica au patrulat in zona, asigurand un climat de ordine si liniste publica.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>