Published On: lun, mai 17th, 2021

Cum a ajuns un bolid de lux furat sa “rataceasca” pe strazile din Braila

Autoturism de lux cautat de autoritatile din Germania, in valoare de peste 160.000 euro, descoperit la Braila

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Braila au descoperit si retinut pentru continuarea cercetarilor un autoturism, in valoare de 788.000 de lei, care figura in bazele de date ca fiind semnalat furat din Germania, alerta introdusa cu doar o zi inainte.

In data de 16 mai, in jurul orei 12.00, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera  Braila – I.T.P.F. Iasi a oprit in trafic, pe o artera din municipiul Braila, un autoturism marca Ferrari California, inmatriculat in  Germania, condus de un cetatean irakian in varsta de 40 de ani.

Existand suspiciuni cu privire la situatia juridica a autoturismului, politistii au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul ca autoturismul figureaza in bazele de date ca fiind bun cautat pentru confiscare, semnalare introdusa de autoritatile din Germania, cu o zi inainte.

Cu privire la aspectele constatate, barbatul a declarat ca autoturismul este  achizitionat in sistem leasing si nu are cunostinta despre faptul ca acesta ar fi fost cautat de autoritati.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de tainuire, iar autoturismul, in valoare de 788.000de lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>