Published On: lun, mai 17th, 2021

Anunt public

ENGIE ROMANIA SA prin INSTANT CONSTRUCT COMPANY SA anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de catre APM Braila in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Reabilitare retea distributie gaze naturale pe si instalatii de racordare cu conducte MP PE100 SDR11 pe strazile Alexandru Vlahuta si Barbu Stefanescu Delavrancea”, propus a fi amplasat in jud. Braila, mun. Braila, str. Alexandru Vlahuta si Barbu Stefanescu Delavrancea.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, din mun. Braila, B-dul. Independentei, nr. 16, bl. B5, în zilele de luni-joi, între orele: 09.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro – sectiunea Reglamentari / Acordul de mediu / Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>