Published On: mar, mai 4th, 2021

Anunt bomba in fotbalul mondial! / Messi s-a decis! / Stirea care face inconjurul lumii!

Presa din Argentina a facut anuntul asteptat de toata planeta.

Potrivit jurnalistului Sebastian Vignolo de la ESPN Argentina, Messi ar fi luat decizia de a mai ramane pentru doua sezoane la Barcelona.

Mai mult, catalanii vor incerca prin toate mijloacele posibile sa-l readuca pe Neymar pe Camp Nou, folosindu-se de o strategie noua de a obtine venituri, despre care nu au fost oferite multe detalii.

Ce este sigur, insa, este faptul ca oficialii Barcelonei vor face totul pentru a reface duo-ul de senzatie Messi – Neymar.

Ce pot sa va spun este ca Messi va ramane la Barcelona inca doi ani, iar ideea clubului blaugrana este de a-l aduce pe Neymar. Messi si Barcelona sunt din nou pe aceeasi traiectorie, iar catalanii il vor si pe Neymar“, a fost anuntul lui Vignolo care a devenit viral.

Jurnalistii de la 442 noteaza ca acum principala intrebare este legata de provenienta banilor cu care va fi platit Messi si cu care se va realiza transferul starului brazilian de la PSG.

In plus, exista inca zvonuri privind transferul lui Kun Aguero la Barcelona, ​ceea ce ar insemna ca echipa de pe Camp Nou intentioneaza sa-si reconstruiasca o ofensiva sud-americana puternica.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>