Published On: vin, mai 14th, 2021

Accident in comuna Ciresu / Si-a facut masina praf la impactul cu o autoutilitara.Trei VICTIME au ajuns de urgenta la spital

Aseara, in jurul orei, 18:45, un barbat, de 53 de ani, din comuna Ciresu, in timp ce conducea un vehicul pe DJ 203P, la intersectia cu DJ 203, ar fi intrat in coliziune cu o autoutilitara, condusa de un barbat de 48 de ani, din judetul Ialomita. Cauza accidentul ar fi neacordarea de prioritate.

In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a trei persoane, cu varstele cuprinse între 40 si 63 de ani, ocupanti ai vehiculului, acestia fiind transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Soferul autoturismului nu a putut fi testat din cauza  ranilor, iar soferul autoutilitarei a reiesit ca nu consumase bauturi alcoolice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>