Published On: vin, mai 7th, 2021

Casele de pariuri si-au ales favorita pentru finala Champions League! Ce cote au City si Chelsea pentru castigarea trofeului

Manchester City si Chelsea se vor infrunta in acest sezon in finala Champions League.

Cele doua cluburi din Anglia au obtinut calificarea in ultimul act al celei mai importante competitii intercluburi de pe continent, aceasta urmand a fi doua finala din ultimii 3 ani dominata de echipe din Premier League.

Dupa stabilirea duelului din finala Champions League, ca urmare a victoriei celor de la Chelsea in fata lui Real Madrid, casele de pariuri si-au ales favorita la cucerirea trofeului.

Astfel, potrivit bookmaker-ilor, Manchester City, care a trecut cu scorul general de 4-1 de PSG, este favorita sa se impuna in finala. Echipa antrenata de Pep Guardiola are o cota de 1,95 pentru castigarea primului trofeu Champions League din istorie.

De cealalta parte, Chelsea are o cota de 4 pentru un succes in duelul din finala celei mai importante competitii intercluburi din Europa.

Meciul dintre Manchester City si Chelsea din finala Champions League este programat pe 29 mai la Istanbul, pe Ataturk Olympic Stadium.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>