Published On: lun, apr. 26th, 2021

Weekend “stropit” cu ALCOOL de mai multi soferi din Braila

La data de 24.04.2021, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei l-au oprit in trafic pe un tanar, de 21 de ani, din satul Mihai Bravu, din judetul Braila, in timp ce conducea o masina pe raza localitatii de domiciliu.

Intrucat acesta emana halena alcoolica, tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,45 mg/l, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

La data de 25.04.2021, la ora 00:04, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Braila l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 36 de ani, din comuna Tichilesti, judetul Braila, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 212, pe raza localitatii Ciscani.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand faptul ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

In aceeasi zi, la ora 19:50, politisti din cadrul Politiei Orasului Ianca l-au oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 56 de ani, din comuna Visani, judetul Braila, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei de domiciliu.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand faptul ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 1 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>