Published On: vin, apr. 16th, 2021

VIDEO Ce mai fura brailenii! Hotul a fost surprins in plina actiune, in timp ce dadea “loviturile”

In urma articolelor din presa privind cosurile de gunoi incomplete si sesizarii facute de catre S.U.P.A.G.L. Braila, referitoare la distrugerea unui numar mare de cosuri de gunoi stradale, prin sustragerea, de catre persoane necunoscute, a componentelor metalice ale acestora, politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica al Politiei Locale Braila au demarat actiuni specifice de identificare a  persoanei/ale persoanelor vinovate.

Astfel, in urma verificarilor efectuate in sistemul de monitorizare video al municipiului, s-a constatat ca o persoana de sex masculin a sustras, in decursul mai multor zile, componentele metalice ale cosurilor. Pe camerele de supraveghere din parcurile de joaca pentru copii din cartierele Hipodrom, Obor si Chercea se observa cum individul vine pe bicicleta, de multe ori chiar dupa ora pana la care este permisa circulatia libera in oras, in contextul restrictiilor impuse de epidemia de COVID 19, scoate componentele metalice ale cosurilor de gunoi, le pune pe bicicleta si pleaca. De altfel, in urma verificarilor efectuate la centrele de colectare a materialelor feroase din Municipiul Braila, persoana respectiva a fost inregistrata la unul dintre centre, in mai multe randuri, predand materiale feroase similare celor sustrase din parcurile de joaca pentru copii. Datele de identificare ale acestei persoane precum si imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parcurile de joaca au fost inaintate, spre competenta solutionare, Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Atentionam inca o data persoanele care nu respecta prevederile legale ca sistemul de monitorizare video este functional in tot Municipiul Braila si va fi extins cu inca 200 de camere, anul acesta.

Vezi AICI VIDEO cu hotul in plina actiune

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>