Published On: mar, apr. 13th, 2021

VIDEO A mai “murit” un autobuz in Braila / “Era un fum de nedescris pe Grivita”

Panica pe strada Grivita din municipiu. Un autobuz Braicar nr. 35 a fost cuprins de fum in aceasta dupa-amiaza. Soferul  a oprit in statia de la Piata Mare, iar calatorii au coborat in siguranta. Potrivit informatiilor transmise de purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, fumul a aparut din cauza unui scurtcircuit. Din fericire nu s-au inregistrat victime si nu a fost nevoie de interventia pompierilor.

Necazurile se tin scai la Braicar. Autobuzele, multe dintre ele adevarate epave, au facut subiectul multor intamplari nefercite de-a lungul anilor. Reamintim ca in martie 2019, usile unui autobuz din Braila s-au deschis in timpul mersului, iar un barbat a cazut din vehicul. Intamplarea s-a petrecut intr-un autobuz ce circula pe linia 4, in momentul in care soferul a luat o curba in zona Colegiului “Balcescu”. Din fericire, conducatorul auto nu avea viteza si barbatul  s-ar fi ridicat in urma cazaturii si ar fi plecat pe picioarele lui, dar ulterior acesta a fi mers la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila.Potrivit unor surse, incidentul ar fi fost cauzat de starea tehnica defectuoasa a autobuzului, masina fiind una veche.

La inceputul aceluiasi an, pe Calea Calarasilor, roata unui autobuz s-a rupt in timpul mersului, la acel moment in vehicul fiind 10 calatori. Din fericire, soseaua era libera, iar autobuzul nu avea viteza, astfel ca soferul a putut incetini imediat, iar roata s-a oprit in mijlocul drumului fara sa provoace probleme altor participanti la trafic.

VEZI AICI VIDEO cu autobuzul cuprins de fum

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>