Published On: mie, apr. 21st, 2021

Romania are un nou ministru al Sanatatii / Ioana Mihaila a depus juramantul de investitura

Ioana Mihaila este noul ministru al Sanatatii, dupa ce in aceasta seara a depus juramântul de investire intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a cerut Guvernului sa o sprijine, „fiindca va avea enorm de multe probleme de rezolvat”. Totodata, presedintele a spus ca este „foarte bucuros ca in coalitie s-a gasit un modus vivendi care ne da tuturor sperante ca lucrurile vor merge si mai bine”.

La ora 18:20 intr-o scurta declaratie, presedintele Klaus Iohannis i-a urat succes noului ministru, Ioana Mihaila.
Doamna ministru, preluati astazi un minister foarte complicat, Ministerul Sanatatii, intr-o perioada extrem de dificila, de pandemie. Va doresc multa putere de munca, mult succes!”, a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.
Seful statului i-a transmis noului membru al Executivului ca ii doreste sa se integreze in echipa guvernamentala si a precizat ca este multumit ca discutiile din coalitie au luat sfârsit.
Sunt foarte bucuros ca in coalitie s-a gasit un modus vivendi care ne da tuturor sperante ca lucrurile vor merge si mai bine. Doresc si Guvernului sa gaseasca o colaborare foarte buna intre membrii Guvernului si, in acest caz special, sa o sprijiniti pe noua colega, doamna ministru Mihaila, fiindca va avea enorm de multe probleme de rezolvat”, a adaugat Iohannis

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>