Published On: vin, apr. 16th, 2021

PROȘTII CARE GUVERNEAZĂ ROMÂNIA

Cu chiu, cu vai, după ezitări majore și împunsături minore, sub înalta(!!) oblăduire a haidamacului de la Cotroceni, PNL s-a descoSOROSit [sic!] de gașca USR-PLUS-istă de la Ministerul Sănătății. O gașcă a cărei obrăznicie este însăși emblema politică a tinerei generații care dorește să schimbe România după chipul hâd și asemănarea globalistă ale șmenarului de talie mondială, George Soros. De la simple proteste până la amenințări fățișe, de la invective de salon până la imprecații de birjar, suferințele provocate de Cîțu alianței USR-PLUS s-au revărsat tumultuos în mass-media și, desigur, pe facebook. Singurul sentiment care-i animă pe antropoizii de la USR-PLUS, ura lor împotriva a tot ce le stă în cale, a început să ia forme de-a dreptul delirante. Ca niște habarniști ce sunt într-ale politicii, aliații de la guvernare ai PNL și UDMR și-au îndreptat săbiile de carton și tunurile de plastic spre pieptul și dosul măscăriciului care le-a bușit ministrul, ocupantul scaunului de premier de la Palatul Victoria. Cică, vor să-i retragă sprijinul politic chiar lui FloriCĂ CÎțu. Am auzit și am văzut multe inepții politice, dar gogomănii mai strălucite decât în capetele de plumb ale alianței USR-PLUS nu mi-a fost dat vreodată să constat cu stupoare. Haosul din creierii fetițelor și băiețașilor din USR-PLUS este evident.

 

Cum să-ți contești șeful ierarhic alături de care stai la aceeași masă și împreună cu care formezi un singur guvern legitim ?! Ori, poate, sunt mai multe guverne într-unul singur, mai știi ?! Unele nelegitime, în ultimă instanță. Și atunci, ce politică faci într-un guvern ascuns în guvern ? Evident, o politică ilegitimă, de guvern clandestin. Adică, o bătaie de joc. Păi, de-asta v-au ales tinerii „frumoși & liberi”, progresiștilor îmbrăcați în blană de oaie ??… Probabil că da, având în vedere că alesul e, aproape întotdeauna, oglinda mai mult sau mai puțin fidelă a alegătorului.

O țară nu poate fi lăsată pe mâna copiilor. Și nici la cheremul imaturilor. Din nefericire pentru ea, România e condusă azi de plozi obraznici și de bărbați imaturi. Excepție face UDMR, care n-ar avea niciodată cum să se facă de râs în politică, având în vedere calitatea, uneori excepțională, a celor care parlamentează ori ministeriază în numele etniei maghiare din România. La ei, selecția e mai dură, pretențiile sunt mai mari și lipsa de seriozitate e zero. Copiii și imaturii politicii românești sunt rodul autosuficienței și al profundului dispreț pe care aproape toate partidele au ajuns să-l cultive cu succes în detrimentul unui electorat pe măsură. Un electorat confuz, plin de prejudecăți, abulic și, mai nou, fanatizat de idei „progresiste” fără pic de valoare. Așa se explică ascensiunea USR-PLUS, o adunătură politiCĂ CARE, în lipsa unei ideologii clare și generoase, se hrănește cu ură și emană dispreț. Dacă ura și disprețul ar fi cât de cât contrabalansate de un profesionalism politic ieșit din comun, poate că li s-ar ierta multe fetițelor și băiețașilor din USR-PLUS. Dar, câtă vreme maturitatea lor politică rămâne la stadiul de vis – căci, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere – să nu ne mire că România va ajunge în sapă de lemn și va continua să slugărească alte națiuni. Spălându-le closetele, îngrijindu-le bătrânii, crescându-le copiii, culegându-le căpșunile, vindecându-le bolnavii, construindu-le locuințe, satisfăcându-le bărbații în călduri. Și toate astea, pe seama lipsei de speranță că ar mai exista în România ceva patriotism și ceva mai multă pricepere politică în actul de guvernare.

 

 

 

 

 

MARIUS BEȘCHEA

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>