Published On: mie, apr. 21st, 2021

Poze fabuloase cu palatul Simonei Halep! Tenismena și-a transformat vila din Constanta intr-o adevarata fortareata

Cum arata vila Simonei Halep, din Constanta! Sportiva si-a ridicat o casa spectaculoasa in orasul ei natal, evaluata de specialisti la aproximativ 600.000 de euro. 

Simona Halep a castigat o avere din victoriile la meciurile de tenis, avand o cariera sportiva impresionanta la varsta ei. Romanca a investit, insa, o parte din sumele castigate cu racheta de tenis, in proprietati. Ea detine o casa in Capitala, una la munte, si una de-a dreptul spectaculoasa in Constanta, orasul ei natal.


Cat valoreaza vila Simonei Halep, din Constanta

Locuinta din Constanta este “la strada”, cu etaj, are geamuri imense, multe, dar si o curte imensa plina de flori si verdeata. Valoarea vilei se ridica la aproximativ 500.000-600.000 de euro, dupa cum au apreciat specialistii.

Vila are sisteme de securitate, asa cum era de asteptat, camere video peste tot, iar toata lumea de pe strada stie sa te indrume catre locuinta sportivei. Vecinii Simonei Halep sunt mandri ca stau pe strada cu ea, iar atunci cand aud cate o miscare in fata portii ies din case, sperand sa o vada.

De asemenea, in fata vilei “stationeaza” doi bolizi de lux, marca Bentley, care-i apartin. Pretul unei astfel de bijuterii pe patru roti se invarte la 200.000 de dolari, ceea ce inseamna ca ambele masini valoreaza cam cat jumatate din vila.

Ce avere are Simona Halep?

La finalul anului 2020, Simona Halep avea o avere de 47 de milioane de euro, conform Top 300 Capital, fiind pe locul 5 in top. Pe langa banii castigati din turnee si sponsorizari, Simona Halep a facut avere si din investitiile in domeniul imobiliar. Ea are doua hoteluri in Brasov, mai multe blocuri de apartamente in Mamaia, iar in acest an doreste sa investeasca intr-un hotel de 5 stele care va fi amplasat in centrul Constantei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>