Published On: joi, apr. 1st, 2021

Politia face declaratii cu privire la protestele ANTI-RESTRICTII din Braila / Jandarmii, cercetati pentru PURTARE ABUZIVA

In urma evenimentelor petrecute marti noapte pe raza municipiului si a verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca in jurul orei 00:00 la sediul Politiei Municipiului Braila a fost condus, de catre jandarmi, un grup de 19 tineri, cu varstele cuprinse intre 16 si 20 de ani, pentru a fi sanctionati conform prevederilor legale.

In sediul subunitatii, una dintre persoane a reclamat faptul ca ar fi fost agresata de catre fortele de ordine, solicitand sa depuna plangere penala.

Ulterior, in jurul orei 03:00, politistii au fost sesizati de catre Spitalul Judetean de Urgenta Braila cu privire la faptul ca la unitatea medicala s-au prezentat 5 tineri care sustineau ca ar fi fost agresati.

La ora 04:45, prin S.N.U.A.U 112, un barbat a sesizat faptul ca prietenul sau ar fi fpurtareost, de asemenea, agresat.

Politistii au intocmit actele procedurale pentru infractiunea de purtare abuziva. Acestea au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila in vederea declinarii catre Parchetului Teritorial Militar competent.

Vezi AICI VIDEO cu declaratia purtatorului de cuvant al IPJ Braila

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>