Published On: mie, apr. 28th, 2021

Minune in preajma Pastelui / O familie nevoiasa din Braila a primit un cadou nesperat: O CASA pentru 4 ingerasi si parintii acestora

Astazi, 28 aprilie 2021, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, a fost savarsita slujba de binecuvantare a unei case noi ridicata pentru o familie cu posibilitati materiale reduse din Parohia Martacesti, judetul Braila.

Intrucat de mai multi ani o familie cu patru copii din localitatea braileana Martacesti locuiau intr-o casa cu o singura camera foarte degradata, preotul din acest sat, impresionat de situatia lor, a reusit sa mobilizeze in timp foarte scurt oameni inimosi care au venit in sprijinul acestei familii nevoiase prin constructia de la zero a unei case modulare cu toate cele necesare unui trai normal.

In aceasta actiune caritabila alaturi de preotul Cristian Calu au fost membrii Consiliului si Comitetului parohial, dar si alti oameni darnici din zona si multi voluntari braileni, care, de la inceputul acestui an si pana in prezent au reusit sa construiasca aceasta casa, dotata cu doua dormitoare, bucatarie, baie si un hol, au racordat-o la utilitati si au mobila-o.

Costurile pentru constructia casei au fost de aproximativ 31.000 de lei.

Pentru ca suntem in Saptamana Mare si ne apropiem de Praznicul Invierii Domnului nostru Iisus Hristos, din incredintarea chiriarhului Dunarii de Jos, delegati din administratia eparhiala, impreuna cu protoiereul de Braila si cu preotul parohiei Martacesti, au mers astazi la aceasta familie pentru a le transmite un cuvant de binecuvantare si de mangaiere din parte Parintelui Arhiepiscop Casian, a le inaugura casa si a le aduce daruri de alimente, imbracaminte, produse de uz casnic si materiale igienico-saniare.

Cu sentimente profunde de recunostinta, cei patru copii si cei doi parinti care ii cresc cu dragoste si jertfelnicie au multumit binefacatorilor lor prin care Milostivul Dumnezeu a  trimis in aceasta perioada prepascala raze de speranta si de lumina. In continuare, preotii au ajuns cu daruri si la casele altor familii nevoiase si la cativa batrani singuri din aceasta localitate mica.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>