Published On: vin, apr. 16th, 2021

Mihai Stoica, chemat la ‘razboi’ de suporterii FCSB-ului inainte de Supercupa Romaniei!

Inaintea acestei partide, liderul galeriei ros-albastrilor le-a transmis un mesaj oficialilor de la FCSB. Gheorghe Mustata a spus ca nu vrea ca staff-ul sa menajeze vreun jucator si sa trimita rezervele pe teren, asa cum s-a intamplat la meciul cu Dinamo din Cupa Romaniei.

In plus, liderul suporterilor i-a cerut lui Mihai Stoica sa apere echipa al carei manager este, Mustata aratandu-se ingrijorat de arbitrajul din Supercupa.

“Vad ca nimeni din conducere nu mai iese sa apere echipa! Doar noi, suporterii, sarim la gatul arbitrilor cand apar greseli. As ruga conducerea, de la Gigi in jos, sa ia atitudine fata de magariile astea!

MM e tot fratele meu, nu e nicio problema ca e suparat pe mine. Il respect, dar il rog sa ia atitudine fata de ce se intampla. Nu se poate sa ii lasam chiar asa! Noi suntem in spatele lor, reactionam, criticam, dar el face parte din club.

Il rugam sa apere clubul! Iesi, frate, si apara echipa! Noi suferim. Si tu suferi cand stai in tribuna si vezi ca aia isi bat joc de echipa! Iesi, frate, si spune! Apara echipa! Fii MM ala pe care il stiam eu!

Si mai atrag atentia asupra unei chestii. Sa nu incercam sa bagam rezervele la Supercupa! Stiu ca avem accidentari, dar nu trebuie sa menajam pe nimeni! Nu exista loc de menajat! Avem 11 finale. Mai avem doua obiective din trei, campionatul si Supercupa, a declarat Gheorghe Mustata.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>