Published On: vin, apr. 23rd, 2021

Locurile de joaca pentru copii acaparate de consumatorii de bauturi alcoolice

Politia Locala Braila desfasoara, in permanenta, actiuni de patrulare in zona parcurilor de joaca pentru copii din municipiul Braila, in vederea mentinerii unui climat de siguranta pentru cetateni. Cu o astfel de ocazie, in ziua de 22.04.2021, in parcul de joaca pentru copii situat in cartierul Hipodrom, pe Aleea Cinematografului, in jurul orei 19.30, au fost depistati doi barbati care consumau bauturi alcoolice si fumau.

Cei doi barbati  in varsta de 44 de ani, respectiv 54 de ani au fost sanctionati contraventional cu cate 400 lei fiecare, conform Legii nr. 15/2016 si Legii 61/1991 Rep. Politistii locali vor continua actiunile de patrulare si verificare ale parcurilor de joaca pentru copii, in vederea descurajarii oricaror fapte cu caracter antisocial si pentru mentinerea unui climat de siguranta.

 

 

VEZI VIDEO AICI

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>