Published On: mie, apr. 7th, 2021

Kim Kardashian a ajuns in topul miliardarilor lumii / Ce avere are vedeta

Vestea la care, probabil, mai multe persoane s-ar fi asteptat! Celebra Kim Kardashian a reusit sa ajunga in topul miliardarilor lumii.

Este vestea momentului! Kim Kardashian a reusit sa ajunga in topul Forbes, pe lista miliardarilor lumii. In cursul zilei de marti, vedeta de peste Ocean a fost integrata in lista pentru prima oara. Fosta partenera a lui Kanye West, in varsta de 40 de ani, a reusit sa fie intr-unul dintre cele mai ravnite topuri la nivel mondial.

Vedeta „valoreaza acum 1 miliard de dolari, fata de 780 de milioane de dolari, in octombrie, multumita a doua afaceri profitabile – KKW si Skims – precum si banilor obtinuti din televiziune si contracte de endorsement si unui numar de investitii mai mici”.

Kim Kardashian si Kanye West divorteaza

De mai multe ori au fost la un pas sa divorteze, insa de data aceasta dorinta pare una definitiva, avand in vedere faptul ca sotia lui Kanye West, Kim Kardashian, a depus deja actele de divort. Cei doi sunt casatoriti de sapte ani si si-au format impreuna o familie. De asemenea, Kim Kardashian a cerut custodia comuna a celor patru copii pe care ii are impreuna cu rapperul Kanye West in varsta de 43 de ani, arata Revista People.

Kim, in varsta de 40 de ani, nu a fost vazuta purtand verigheta in ultima perioada, iar Kanye, in varsta de 43 de ani, a ramas la ferma sa din Wyoming, in valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sarbatorilor, in loc sa petreaca alaturi de clanul Kardashian.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>