Published On: joi, apr. 22nd, 2021

IMAGINI DRAMATICE IN BRAILA / O pisicuta gestanta a fost schingiuita pana la moarte de cativa copii / Voiau sa o taie cu cioburi sa ii scoata puii

O pisicuta gestanta a fost schingiuita pana la moarte, miercuri seara in zona Plantelor. Politia Animalelor din cadrul IPJ s-a autosesizat deoarece acest caz a fost postat pe retelele de socializare.

Mai multi copii au torturat o pisica bagandu-i un bat in anus, iar dupa aceea aveau de gand sa o taie cu cioburi sa ii scoata puii. Aceasta a fost dusa de un martor la un cabinet veterinar, dar insa pisicuta nu a mai rezistat, iar in jurul orei 04:00 si-a dat ultima suflare.

Biroul pentru Protectia Animalelor s-a sesizat din oficiu cu privire la imaginile aparute in spatiul public cu o pisica ce ar fi fost schingiuita.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de ucidere a ainimalelor, cu intentie, fara drept si se efectueaza cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>