Published On: lun, apr. 12th, 2021

Fara petreceri de 1 mai / Ministrul Lucian Bode: ”Cluburile vor fi inchise”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca nu vor fi deschise cluburile de pe litoral in minivacanta de 1 Mai, dar a precizat ca, in functie de evolutia epidemiei, Guvernul ar putea ridica gradual unele restrictii, iar intr-un viitor apropiat aceste petreceri ar putea fi permise.
In ceea ce priveste petrecerile din cluburi, sigur ca in aceasta perioada aceasta activitate este restrictionata si avem, in functie de indicele la mia de locuitori, stim pâna la ce ora avem permisa deplasarea in noaptea de inviere, aceste unitati economice nu sunt deschise”, a explicat Bode.

Fara petreceri de 1 mai. Ministrul Lucian Bode: ”Cluburile vor fi inchise”

Ele nu pot functiona. Ne dorim ca pas cu pas, in functie de evolutia acestei epidemii, in functie de modul in care Guvernul va ridica gradual restrictiile impuse, tot gradual ne putem gândi ca intr-un viitor apropiat aceste petreceri sa fie permise, tot cu respectarea anumitor reguli. In acest moment nu avem o reglementare care sa permita acest lucru”, a declarat Lucian Bode, duminica, la Prima TV.
Ministrul a precizat ca turistii pot veni pe litoral in minivacanta de 1 Mai. Unitatile de cazare vor trebui sa fie ocupate pâna la maximum 70% din capacitatea lor.
Este permisa cazarea in cele 17 statiuni de pe litoral, sunt evidentiate in hotarârea CNSU, cu respectarea masurilor de protectie sanitara si, foarte important, cu respectarea acelei reglementari – maxim 70% din capacitatea de cazare sa fie ocupata”, a explicat ministrul de Interne.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>