Published On: joi, apr. 29th, 2021

Disparitie cu REPETITIE in Braila / SERBAN JEANA, in varsta de 73 de ani, a plecat de acasa si nu s-a mai intors

Disperare mare intr-o familie din Braila. Sotia, in varsta de 73 de ani, a plecat de acasa si de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea. Nu este prima data cand femeia dispare. In 2019, in luna noiembrie aceasta a plecat de acasa dar, din fericire, a fost gasita la scurt timp.

La data de 28 aprilie, un barbat, din municipiul Braila, a sesizat disparitia sotiei sale, SERBAN JEANA, in varsta de 73 de ani, care, in cursul acestei zilei a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 152 cm, cu greutatea de aproximativ 52 kg, constitutie slaba, par saten, drept, lung pana la nivelul umerilor, ochii caprui.

Imbracaminte si incaltaminte: nu se cunoaste.

Pentru numita Serban Jeana a fost solicitata cautarea la nivel national si international.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care aceasta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>