Published On: lun, apr. 19th, 2021

Disparitie cu repetitie in Braila / Mama minorei Cristocea Magda Stefania isi striga iar disperarea. Fata ei a plecat din nou de acasa

O minora de 16 ani din Braila a fugit de acasa pentru a doua oara in aceasta luna. In data de 4 aprilie, mama tinerei i-a anunta disparitia la Politie, declarand ca fiica sa a plecat noaptea de acasa si de atunci nu mai stia nimic de ea. La scurt timp, mai exact in 7 aprilie, politistii braileni reusisera sa dea de urma copilei, specificand ca aceasta nu fusese victima vreunei infractiuni.

Acum, istoria se repeta. La data de 17 aprilie, mama minorei Cristocea Magda Stefania, anuntat din nou politia, sesizand disparitia fiicei sale, care, in cursul aceleiasi zile a plecat în mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 165 cm, cu greutatea de aproximativ 55 kg, constitutie atletica, par saten inchis, lung pana la umeri, ochii caprui, dantura completa, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte: geaca roz, pantalon de trening de culoare verde, incaltata cu o pereche de pantofi sport tip adidas negru cu talpa alba.

Pentru numita Cristocea Magda Stefania a fost solicitata cautarea la nivel national si international.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care aceasta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>