Published On: joi, apr. 15th, 2021

Declaratia care arunca in aer totul! / Ce a spus seicul milionar de la Paris despre plecarea lui Neymar imediat dupa calificarea in semifinalele Champions League

PSG s-a calificat in semifinalele Champions League dupa ce a eliminat-o pe Bayern Munchen. 

La finalul partidei, presedintele francezilor s-a aratat increzator in faptul ca Neymar isi va prelungi contractul, chiar daca fotbalistul a blocat recent negocierile, iar presa a speculat o posibila revenire a sa la Barcelona.

Nasser Al-Khelaifi a vorbit despre importanta lui Neymar in echipa, brazilianului reusind o evolutie buna in meciul de pe Parc des Princes, in ciuda rezultatului final, 0-1 pentru Bayern.

Intrebati de contractul lui Neymar? Cred ca el va mai ramane mult timp la PSG, a declarat Al-Khelaifi.

Aceasta declaratie vine la scurt timp de la planul dezvaluit de un fost specialist de la Barcelona, care a prezentat cateva beneficii ale revenirii lui Neymar pe Camp Nou si alaturi de Messi, cu care brazilianul a spus in mai multe randuri ca isi doreste sa joace din nou.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>