Published On: mar, apr. 6th, 2021

CORONAVIRUS / INGRIJORATOR: Patru decese la Braila, raportate in ultimele 24 de ore

Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru au mai fost confirmate cu SARS CoV-2 alte 67 de persoane. De asemenea, 4 pacienti internati in spitalele COVID din Braila au pierdut lupta cu temutul virus (3 din municipiul Braila, 1 din Tulcea). Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 577.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 11469 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 11469 de cazuri amintite, un numar de 281 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati. In ultimele ore au fost prelevate 127 de teste.

In acest moment, 252 persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 60 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 279 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 2275 de braileni infectati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati in spitale, 13 dintre ei doar in ultimele 24 de ore.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>