Published On: vin, apr. 16th, 2021

Comunicat de presa

16.04.2021

INCEPERE IMPLEMENTARE MASURA “GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE BENEFICIARILOR” – S.C.ERISBIO S.R.L.

S.C. ERISBIO S.R.L. anunta lansarea proiectului cu titlul Granturi pentru Capital de Lucru acordate IMM-urilor cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr. 2 proiect nr RUE 5040 inscris in cadrul Masurii “Granturi pentru capital de lucru” , instituita prin OUG nr 103 / 2020.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de maxim 12 luni, incepand cu data semnarii contractului de finaintare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri / AIMMAIPE, respectiv 7.04.2021.

Obiectivul proiectului il reprezinta sprijinirea societatii S.C. ERISBIO S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, urmatoarele:

• Mentinerea activitatii pe o perioada de 6 luni,
  • Mentinerea / suplimentarea numarului locurilor de munca fata de data depunerii cererii, pe o perioada de minimum 6 luni, la data acordarii granturilor.

Valoarea proiectului este de 83703,7275  (valoarea totala 83703,7275 ) din care: 72785,85 lei grant si 10917,8775 lei cofinantare.

Proiectul confinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014 – 2020.

[Date de contact ]

Persoana de contact