Published On: mar, apr. 6th, 2021

Cautari atat in Romania cat si in afara tarii / O braileanca de 16 ani a plecat de acasa si nu s-a mai intors / Mama disperata striga AJUTOR

La data de 04 aprilie, o femeie din municipiul Braila, a sesizat disparitia fiicei sale, Cristocea Magda Stefania, in varsta de 16 de ani, care, la data de 04.04.2021 a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 165 cm, cu greutatea de aproximativ 55 kg, constitutie atletica, par saten inchis, lung pana la umeri, ochii caprui, dantura completa, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte: pulover alb, imblanit, cu gluga, pantalon tip colant negru, incaltata cu o pereche de pantofi sport tip adidas negru cu talpa alba si are asupra ei un ghiozdan.

Pentru numita Cristocea Magda Stefania a fost solicitata cautarea la nivel national si international.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acesta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie!

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>