Published On: vin, apr. 16th, 2021

BREAKING NEWS! Municipiul Braila, un pas spre normalitate / Se ridica RESTRICTIILE din weekend

Este asteptata ridicarea restrictiilor de mobilitate in municipiul Braila chiar de azi, prima zi din ultimele saptamani in care incidenta infectiei cu coronavirus a scazut sub pragul critic de 3,5 cazuri la mie.

CJSU trebuie sa se intruneasca si sa ia o decizie privind ridicarea restrictiilor de mobilitate in oras, in conditiile in care in zilele de vineri, sambata si duminica ale ultimelor saptamani, in municipiul Braila au fost inchise magazinele la ora 18, iar circulatia a fost interzisa dupa ora 20.

Restrictiile au fost aplicate incepand cu data de 2 aprilie, atunci cand incidenta a depasit 4 la 1000 de locuitori in ultimele 14 zile, inregistrandu-se 4,08.

Va amintim, incidenta infectiei cu coronavirus in municipiul Braila este astazi de 3,40 cazuri la mie, in scadere considerabila in ultimele zile. La nivelul judetului, incidenta este de 2,48.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>