Published On: Dum, apr. 25th, 2021

Braila, sat fara caini / Prefectul da liber la actiuni clandestine “PE RASPUNDEREA LOR”

Municipiul Braila ramane in continuare in scenariul rosu, iar restrictiile mai raman valabile cel putin o saptamana, pana la reanalizarea situatiei epidemiologice. Anuntul a fost facut de prefectul Nicusor Ciocan pe o retea de socializare, acolo unde prefectul si-a facut un obicei de a comunica informatiile esentiale pentru braileni, probabil pentru ca acolo nu are cine sa “bage batul prin gard”.

La nivelul municipiul Braila, raman in vigoare restrictiile aferente scenariului rosu inclusiv la activitatile cinematografelor, instituţiilor de spectacole, restaurantelor şi cafenelelor din interiorul cladirilor, restrictii instituite inca din data de 20.03.2021. Aceste masuri vor fi rediscutate in data de 30.04.2021, odata cu expirarea termenului de 14 zile aferente evaluarii din data de 16.04.2021.
Precizez faptul ca, daca in intervalul de timp ramas pana la data de 30.04.2021, incidenta calculata pe raza municipiului Braila se mentine sub 3/1000 locuitori, in data de 30.04.2021 vor fi ridicate restrictiile aferente scenariului rosu.”

Tot de pe Facebook Ciocan a aflat cu stupoare de ceea ce se intampla chiar sub nasul sau, in propria-i ograda. Cetatenii s-au sesizat si i-au comunicat ca agentiile Loto s-au deschis recent, iar reactia lui Ciocan a fost una cat se poate de relaxata, comentand sec doar “pe raspunderea lor”.

Rapunsul sau lasa loc de nenumarate interpretari. Asa ca, ori domnul prefect nu realizeaza cata putere i-a picat pe mana, ori chiar nu stie cu ce se mananca Institutia Prefectului. O palarie prea grea pentru Ciocan.

Reamintim brailenilor dar si prefectului judetului Braila ca Agentiile loto din localitatile aflate in scenariul rosu sunt inchise temporar. Agentiile loto din localitatile care nu se afla in scenariul rosu sunt deschise si au program normal de functionare.

P.S. Compania Nationala Loteria Romana este o companie detinuta de statul roman, care detine monopolul privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, jocuri loto, pariuri mutuale, jocurile de noroc caracteristice activitatii cazinourilor, precum si jocurile de tip slot-machine si cele de tip bingo în România(sursa WIKIPEDIA).

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>