Published On: mar, apr. 6th, 2021

Anunt public

«OP TIMAR FISH HANDLING S.R.L. anunță publicul interesat asupra luării de către Agenția pentru Protecția Mediului Brăila a deciziei etapei de încadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului proiectul „ Instalare echipamente de muncă in vederea creșterii productivității muncii “, propus sa fie amplasat  in jud. Brăila, municipiul Braila, Șoseaua Rimnicu Sarut, nr. 86, nu se va supune evaluării impactului asupra mediului si nu necesită parcurgereu celorlalte etape ale procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protectia Mediului Brăila din mun.Brăila,B-dul Independenței, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucrătoare intre orele 9.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbr.anpm.ro – secțiunea Reglementări/Acordul De mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protecția Mediului Braila.»

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>