Published On: joi, mart. 25th, 2021

VIDEO. Milioane de oameni au fost hipnotizati de frumusetea ei! / Cea mai sexy femeie de pe Netflix a socat cu ultima sa decizie !

Francesca Farago este vedeta unui reality-show de succes, care a strans in fata micilor ecrane milioane de oameni. Frumoasa satena parea ca si-a gasit sufletul pereche la acel moment in cadrul emisiunii, insa lucrurile nu au stat deloc asa. Mai mult, tanara a luat o decizie radicala dupa despartirea de cel care ii furase inima.

Productia „Too Hot To Handle” de pe platforma Netflix a avut un real succes. Canadianca Francesca Farago in varsta de 27 ani a fost una dintre participantele la show-ul matrimonial, care a reusit cu siguranta sa atraga atentia tuturor barbatilor care au vizionat emisiunea.

Pe parcursul show-ului, tanara a format un cuplu cu unul dintre cei mai ravniti barbati din show, insa relatia lor a durat doar cateva luni.

”Cred ca Harry a fost cu Francesca doar pentru publicitate. Nu e capabil decat sa se placa pe el insusi”, a declarat Haley, una dintre concurentele show-ului matrimonial in urma cu ceva timp.

Francesca Farago, cea mai sexy femeie de pe Netflix a socat cu ultima sa decizie

Francesca Farago este urmarita pe Instagram de aproape 5 milioane de fani, care ii admira pozele extrem de sexy. Satena a socat pe toata lumea cu ultima postare, care a confirmat zvonurile potrivit carora tanara si-ar fi schimbat orientarea sexuala.

Astfel, spre dezamagirea barbatilor care au visat la Francesca, tanara si-a oficializat in urma cu cateva luni relatia cu Demi Sims, o britanica remarcata si ea in numeroase emisiuni TV.

”Ti-am cerut sa fii prietena mea acum doua luni ❤️ nebune cum suntem pe punctul de a ne muta in cea de-a patra noastra si speram ca ultima, casa… impreuna Viata este distractiva cu tine. Suntem entuziasmate pentru toate aventurile noastre viitoare odata ce lumea va reveni la normal! Te iubesc @demsims”, a scris Francesca pe pagina sa de Instagram.

 

 

VEZI AICI VIDEO !

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>