Published On: joi, mart. 25th, 2021

VIDEO DE SENZATIE Vali Vijelie, petrecere BOMBA in Egipt alaturi de Nutu Camataru / “Artistii, mafia si oamenii de afaceri”, prinsi in hora pe un yacht luxos

Dupa ce a facut spectacol pe plajele din Zanzibar, unde a cantat manele si a scos lumea la dans, cataretul de petrecere Vali Vijelie a plecat din nou in vacanta. De aceasta data insotit de mai multi prieteni printre care se numara si Nuta Camataru.

Intr-o postare pe Facebook, manelistul Vali Vijelie anunta ca petrece in Egipt ziua cumatrului sau Dorel. In imaginile insorite de pe yachtul de la Marea Rosie  zambeste pe sub palarie insusi Nutu Camataru, liderul clanului de interopi ce-i poarta numele.

In decembrie 2017, Ion Nutu Balint a fost condamnat 5 ani si 5 luni inchisoare cu executare intr-un dosar de infractiuni de violenta – santaj, camatarie, omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor. El a iesit din inchisoare in 2019, dupa ce a ispasit o treime din pedeapsa.

Vezi VIDEO AICI

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>