Published On: mar, mart. 30th, 2021

VIDEO / Bataie intre jandarmi si tineri / Iordache: “Sunt amendati doar pustii cu o Cola in mana si brailenii fara pile”

Meci nul in bataia dintre jandarmi si tineri, in ziua a patra a protestelor care se desfasoara in Municipiul Braila. Jandarmii i-au imbrancit si tarat pe asfalt pe tineri, iar acesti au aruncat cu sticle de plastic pline cu bauturi racoritoare in fortele de ordine. “Fortele de ordine si-au pastrat cumpatul doar doua zile, dupa ce, in prima zi, l-au luat pe sus pe un tanar, l-au aruncat intr-o duba si au demarat in tromba cu picioarele acestuia atarnandu-i afara. In seara aceasta, la sensul girator de langa benzinaria LukOil, jandarmii i-au tarat pe asfalt pe tinerii protestatari care, disperati de malacii care ii inconjurasera, au aruncat si ei in acestia cu sticlele de suc pe care le aveau in mana (din plastic – nr). Daca ar fi fost si ei pesti sau interlopi ar fi avut la indemana arsenalul de furci, topoare, sabii si cutite pe care cu siguranta nu ar fi avut pe cine sa le foloseasca, pentru ca nu i-ar fi deranjat nimeni (asa cum nimeni nu deranjeaza fauna Brailei – sunt amendati si batuti doar pustii cu o Cola in mana sau cetatenii fara pile si masini de lux a caror provenienta cinstita nu ar putea-o dovedi niciodata). Cu siguranta, fostele Trupe de Securitate, pentru ca pe scheletul acestora a luat fiinta Jandarmeria, au avut la dispozitie informatii privind manifestantii (toti foarte tineri si neinarmati – nr), asa cum au avut si ordin s-o lase mai moale cu violentele pentru ca este la mintea cocosului ca unele revendicari ale protestatarilor sunt corecte, cum ar fi reducerea orelor de circulatie si a programului magazinelor, fapt care aglomereaza oamenii, implicit cresc infectarea. Jandarmii nu au reusit sa-si tina nervii in frau, ca nu prea au avut ce sa bata si sa amendeze de la 10 august incoace. Prin urmare, au decis sa se “ciocneasca” cu o mana de copii intr-o zona centrala a orasului si au restabilit ordinea asa cum stiu ei mai bine, cu violenta”, a declarat Catalin Iordache, fost consilier judetean si membru in Comisia de Sanatate din CJ Braila.

Vezi aici filmul bataliei dintre jandarmi si tineri

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>