Published On: mar, mart. 30th, 2021

ULTIMA ORA! Municipiul Braila a depasit incidenta de 4 la mia de locuitori / Lockdown total dupa ora 20:00, trei zile pe saptamana

Municipiul Braila a depasit astazi incidenta de 4 la mia de locuitori, ajungand la 4,04, ceea ce inseamna ca vor intra in aplicare RESTRICTIILE MAI DURE impuse de autoritatile centrale.

Ce restrictii noi se  vor aplica in municipiul Braila

Potrivit documentului propus de CNSU si adoptat de Guvern saptamana trecuta, odata depasita incidenta de 4 la mia de locuitori, va fi interzisa circulația in afara locuinței dupa ora 20:00, cu doua ore mai devreme fata de restul localitaților. Masura se va aplica in localitatile vizate in zilele de vineri, sambata si duminica.

Magazinele vor fi inchise de la ora 18:00 in zilele de vineri, sambata si duminica in localitatile cu o rata mai mare de 4 la mia de locuitori, iar acolo unde incidenta este mai mare de 7,5 cazuri la mie, masura se va aplica pe tot parcursul saptamanii.

De asemenea, se inchid si salile de fitness.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>