Published On: joi, mart. 18th, 2021

SPAIMA Brailei / Spargatorul de masini, retinut / Are in “palmares” 15 furturi

Un brailean in varsta de 29 de ani, suspect in 15 furturi din masini si magazine, a fost prins, pe strada, dupa lasarea intunericului. La data de 16.03.2021, in jurul orei 20.00, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale au depistat un tanar in varsta de 29 de ani, din municipiul Braila, in timp ce se deplasa pe strada Carantinei, avand asupra sa mai multe bunuri ce fusesera sustrase din incinta unei societati comerciale. In urma investigatiilor efectuate de catre politisti a rezultat ca acesta ar fi patruns, fara drept, in interiorul societatii,  de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

De asemenea, acesta ar fi savarsit in perioada iulie 2020- martie 2021 alte paisprezece  furturi calificate din autovehicule, prejudiciul fiind recuperat partial de cate politisti.

La data de 16 martie 2021, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au retinut pe brailean, pentru 24 de ore.

Ieri, instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si a dispus fata acesta masura arestarii preventive, pentru o perioada de 30 de zile.

Tanarul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>