Published On: mar, mart. 16th, 2021

Selectionerul nationalei de fotbal, are coronoravirus / El ar putea lipsi de la meciurile din preliminariile CM 2022

Mirel Radoi, antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat marti Federatia Romana de Fotbal. Selectionata Romaniei va juca trei meciuri in martie, toate contand pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022. Primele doua sunt in mai putin de 14 zile.

„Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din pacate, a iesit pozitiv. Nu am simptome acum. Imi doresc din tot sufletul sa fi fost o eroare sau, in cel mai rau caz, ca perioada de 14 zile sa fie aproape de final in cazul meu astfel incat sa putem incepe normal pregatirea partidelor”, a declarat Mirel Radoi, potrivit unui comunicat.

Selectionerul va efectua teste suplimentare in urmatoarele zile pentru clarificarea situatiei.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va disputa trei partide in luna martie, toate contand pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022: Romania – Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), Romania – Germania (28 martie, ora 21:45) si Armenia – Romania (31 martie, ora 19:00).

Conferinta de presa programata sa se desfasoare miercuri, 17 martie, la Casa Fotbalului, cu prilejul startului preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, nu va mai avea loc.

Romania se mai afla in grupa cu Islanda si Liechtenstein. La CM 2022 se califica direct primul loc din grupa, locurile secunde urmand sa dispute baraje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Digi24

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>