Published On: vin, mart. 26th, 2021

Romania U21 a incheiat la egalitate cu Olanda U21, scor 1-1, in primul meci de la Campionatul European de Tineret

Echipa nationala de tineret a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 1-1, cu selectionata similara a tarilor de Jos, in meciul de debut la Campionatul European de Tineret, in cadrul grupei A. Adversarii Romaniei au dominat teritorial, dar tricolorii au avut cele mai mari sanse de a marca.
Romania a inceput bine, avand o prima ocazie in minutul 5, cand Morutan a sutat de la distanta pe langa poarta. „Portocala mecanica” a deschis scorul in minutul 16, in urma unei lovituri de colt, Schuurs reluand mingea in poarta cu o lovitura de cap, de langa Ciobotariu.
Romania a egalat in minutul 20, prin Andrei Ciobanu, care a transformat excelent o lovitura libera de la aproximativ 20 de metri, direct in vinclul portii adverse.
Reprezentativa tarilor de Jos a dominat teritorial prima repriza, a avut mai multe faze de poarta, insa tricolorii au jucat cu atitudine, au alergat foarte mult, incercand permanent un presing avansat, scrie Mediafax.
In repriza secunda, elevii lui Adrian Mutu au avut initiativa, au fost mai pozitivi in joc si au reusit sa echilibreze balanta posesiei. Pascanu a fost primul care a dat emotii adversarilor, lovitura sa de cap fiind respinsa cu un reflex de ultim moment de portarul Scherpen.
Cea mai mare ocazie, care putea aduce toate cele 3 puncte pentru Romania, a venit din piciorul aceluiasi Andrei Ciobanu, al carui sut a fost respins de sub bara de portarul olandez.

Echipa Romaniei U21 a evoluat in urmatoarea componenta:

Vlad – Harut, Ciobotariu, Paşcanu – Boboc, Olaru, Marin, Ciobanu, Morutan – Ganea, Matan. Selectioner: Adrian Mutu.
In Grupa A, in celalalt meci jucat pe MOL Arena Sosto, din Székesfehérvár, Germania a invins Ungaria cu 3-0.
Sambata, Romania va intalni Ungaria, pe acelasi stadion, la Budapesta, in timp ce Germania se va confrunta cu tarile de Jos, la Székesfehérvár.
In ultima etapa, pe 30 martie, se vor juca partidele Germania – Romania si Ungaria – tarile de Jos.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>