Published On: vin, mart. 26th, 2021

Romania “arde” si politicienii rad in hohote / Criza de ras la conferinta de presa in care au fost anuntate NOILE RESTRICTII pentru romani

Criza de ras in timp ce romanii primesc cele mai crunte vesti. Veselie “pe fata” joi seara, la Palatul Victoria, in timpul briefingului sustinut de premierul Florin Citu, secretarul de stat Raed Arafat si ministrii Sanatatii, Vlad Voiculescu si Afacerilor Interne, Lucian Bode, in care au fost anuntate noile masuri si restrictii pe care le vor avea de respectat romanii in perioada urmatoare.

Tonul pentru voia buna fusese dat anterior de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode si pasat, ulterior, catre Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. Acesta din urma a suferit o criza de ras, chiar in timp ce se indrepta catre pupitrul de la care trebuie sa anunte modul de calcul a incidentei infectarilor.

OK, eu o sa prezint modul de calcul al incidentei, dupa care… (rade) va invit sa adresati intrebari (continua sa rada) catre domnul doctor Arafat“. Asa si-a inceput Vlad Voiculescu prezentarea.

Vezi AICI VIDEO CU CRIZA DE RAS 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>