Published On: joi, mart. 11th, 2021

Nicusor Bulan, perfectul USR aranjor de nunti la Belvedere, acest ciocan care bate ca surda-n tobele guvernarii

Pe cine dracu credeti voi ca a putut sa puna prefect al Judetului Braila Catalin Stancu, seful USR Braila, ales cu o majoritate zdrobitoare de 11 voturi, imbogatit de rude cu un teren care l-a transformat din carciumar de doi lei intr-un mare dezvoltator, ce-i drept amendat de Primaria Braila ca transforma orasul intr-o mizerie progresista marca USR? Pe un ”wedding planner” de la cea mai pesdista carciuma din oras, adicatelea pe un nene cu chelie si poze cu pahare pe Facebook, pe numele lui Nicusor. Nu, nu de la Braila, ca ala e cunoscut, nu ca ”no-name-ul” asta cu nume de produs ieftin la magazinele de bricolaj.

Bine, sa revenim. Catalin Stancu a pus o marioneta prefect, ca asa s-a nimerit, sa aiba si barza chioara a USR un lache sportivul undeva. Sa vedeti minune. Baiatul s-a remarcat pana astazi prin mimic, adica prin ce reprezinta el pentru noi, acea mica parte dintre cei peste trei sute de mii de braileni. Nu, nu trebuie sa ne-o ia (ma rog, aici fiecare se gandeste la ce vrea el) in nume de rau, ca rezultatele la alegerile locale au aratat ca brailenii nu au dorit nici un reprezentant al USR Plus in CLM sau/si CJ. Vointa brailenilor a aratat ca acesti ipochimeni nu au ce cauta nicaieri, nicunde. Ajuns, totusi, in functii negociate de smenarul Barna, Nicusor salasuieste la doi pasi de locul de munca: carciuma Belvedere. Daca e smen, smen sa fie. Asa si cu Nicusor al nsotru din Braila. Un Nicusor lipsit de gust, pe care nici macar imprecatiile verbale ale adevaratului Nicusor nu-l scot din multime.

Sfarsitul pandemiei poate fi aproape si asta ii da fiori prefectului Nicusor, un ciocan care bate ca surda-n tobele guvernarii. Se gandeste ca daca mai era el sef la carciuma ex-comunista carciuma(ce bine seamana cu doctrina USR) nu baga el o nunta la ”jancote”, sa ”mananca” si gura lui o fripturica?!

Sa nu se supere asa-zisul prefect ca e are ”bulan”, ca panoul ala publicitar care a cazut pe mertanul GL care m(ue) in declaratia de avere a fost reparat de asigurare. Ziceti voi, nu-i ”bulan” sa-ti repare CASCO ”geleul” si sa te mai puna, un neica-nimeni, prefect al Judetului Braila?! Si nu-i ”bulan” sa lucrezi la carciuma pesedului ”nemernic”, iar nevasta la ”nemernicii” aia pesedisti de la CUP Dunarea?! E ”bulan”, pe bune”

Ateptam ca si brailenii sa aiba ”bulan” sa-si dea Nicusor ”de misia”, ca meritam si noi sa nu ne reprezinte toti ”bulan”-gii!

 

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>