Published On: mar, mart. 2nd, 2021

Nereguli pe Dunare

Sambata, 27 februarie,  efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila,  pe timpul unei actiuni privind protectia fondului piscicol natural, au depistat, in jurul orei 1100, in apropiere de localitatea Stanca, kilometrul fluvial 220, cinci barbati cu varstele cuprinse intre 35 si 58  ani  care  pescuiau cu ajutorul a  trei plase de pescuit de tip prostovol.

Totodata, jandarmii braileni au mai gasit si 507 kilograme de peste respectiv 341 kilograme din specia crap si 166 kilograme din specia caras.  In cauza, jandarmii braileni au intocmit  procesele-verbale de sesizare privind savarsirea infractiunilor de “ producerea, importul, detinerea, comercializarea sau folosirea la pescuit de catre persoanele neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, varselor, vintirelor, precum si a altor tipuri de unelte de pescuit comercial” si “ detinerea, transportul sau comercializarea fara documente legale a pestelui si a altor vietuitoare acvatice obtinute din pescuit ori produselor din peste” , fapte prevazute si pedepsite de articolul 64 lit. I si H din OUG 23/2008 .

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>