Published On: lun, mart. 1st, 2021

Needucatii conduc educatia … Catalin Canciu practica din nou sportul preferat: aruncatul cu jigniri / Pe persoana fizica sau in calitate de Inspector Scolar, domnule profesor?

Unul dintre capii incoronati ai PNL Braila, cu functii covarsitoare atat in partid cat si publica, o da in bara, din nou. Dupa ce anul trecut, Catalin Canciu a deschis un razboi cu presa, in care a adus jigniri unor colegi, de aceasta data proaspatul Inspector Scolar General si-a indreptat artileria de cuvinte urate catre un fost coleg de partid, independentul Adrian Tabarac.

Intr-o postare facuta publica pe un site de socializare, Tabarac a povestit cum a decurs intalnirea celor doi, sau mai bine zis, a celor trei, incercand totusi, cu diplomatie sa evite reproducerea cuvintelor “colorate” care, spune el, i-au fost adresate.

Poveste de primavara!

Ieri seara am fost la hipermarketul Carrefour pentru a face cumparaturi ( cred ca era jumatate de oras acolo ). Cautandu-mi cele necesare, m-am intersectat pe aleea principala cu dl Catalin Canciu, sotia acestuia si un fost coleg de partid, cei trei fiind deja in mijlocul unei conversatii. Trecand pe langa acestia, am avut ,,nesimtirea” de a-i saluta ( Buna seara! ). Reactia domnului Catalin Canciu la salutul meu a fost: ,,Nu ti-e rusine sa ma saluti, mai nesimtitule? “, iar ca un ecou sotia acestuia a continuat “…..nesimtitule “.

Recunosc ca am fost luat prin surprindere de reactia acestora si pentru ca “ploaia” de epitete “colorate”, demna de un profesor, a continuat pe un ton si mai ridicat am decis sa parasesc discutia avand din nou “nesimtirea” de a-i saluta cu ” O seara buna!”.

Inteleg ca aceasta este atitudinea dumnealui fata de mine pentru ca nu am tinut ascuns sub pres toate ilegalitatile, falsurile, nedreptatile si fatarniciile pe care le-au facut cei din actuala conducere a PNL Braila.

Pentru ca in toti cei 8 ani in care am fost membru PNL, prin implicarea mea totala, am cunoscut in partid multi oameni cu caracter care vor sa faca ceva pentru Braila, nu am putut sta mut atunci cand am vazut cum cativa oportunisti ingenuncheaza o intreaga organizatie!

P.S. Apropo, tin minte ca la sedinta de validare a adeziunii domnului Canciu in cadrul BPL al PNL Braila al carui presedinte eram, intrebat de unii colegi daca s-a inscris in PNL pentru a fi numit inspector general in cadrul ISJ , dumnealui s-a batut cu pumnul in piept ca nu a venit pentru functii, ci pentru a lupta contra PSD si pentru a fi alaturi de echipa PNL Braila ( de atunci ).

P.P.S A treia persoana martora la discutie a asistat tacuta si nevinovata”, a postat Adrian Tabarac pe contul sau de socializare. Contactat telefonic, independentul a confirmat faptul ca a facut aceasta postare publica.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>