Published On: lun, mart. 29th, 2021

Mirela Vaida, inlocuita la ”Acces Direct” dupa atac? Prezentatoarea TV a facut primele declaratii

Mirela Vaida a anuntat in cadrul emisiunii ”Acces Direct” faptul ca luni nu va fi ea cea care va prezenta. Totodata, vedeta a explicat si motivul pentru care este absenta.

Mirela Vaida are un motiv intemeiat pentru care nu va fi prezenta in emisiunea de astazi de la ”Acces Direct”. Mai exact, aceasta va filma pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”. Mai mult, artista va fi inlocuita de Emilia Ghinescu.

„Luni nu voi fi prezenta la emisiune pentru ca se filmeaza semifinala emisiunii”Te cunosc de undeva”. Va veni cea care mi-a tinut locul si data trecuta, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marti in direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni va asteapta Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a cazut pe scena ”Te cunosc de undeva”

Prezentatoarea de televiziune a interpretat-o pe Doina Badea – cu melodia ”Ploaia si noi”, iar pentru ca transformarea sa fie cat mai aproape de realitate, aceasta s-a imbracat intr-o rochie lunga, si-a pus o peruca bruneta si a dat totul pe scena.

Din nefericire, intr-un moment de neatentie, din cauza rochiei foarte lungi, Mirela Vaida s-a impiedicat si a cazut, chiar inainte de a-si incepe prestatia.

Celebra artista a facut haz de necaz si a trecut foarte repede peste moment, ba chiar a primit foarte multe incurajari din partea colegilor sai: Te-ai ridicat cu o eleganta demna de Doina Badea”, i-a spus Cristi Iacob, unul dintre cei patru jurati de la emisiune.

”Iti multumesc, Mirela, pentru acest moment minunat, pentru faptul ca te-ai concentrat. Doina Badea este o meseriasa din toate punctele de vedere si tu in aceasta seara ai facut ascultare asa cum trebuie sa faca orice elev. Ai ascultat si ai incercat sa fii unu la unu, ai ascultat sfaturile mele si iti multumesc”, a comentat Ozana Barabancea.

 

 

Sursa: Ciao.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>