Published On: mar, mart. 2nd, 2021

Delia Rasnoveanu ramane la carma Spitalului Judetean Braila / “Sper sa fie bine si de acum incolo”

Delia Rasnoveanu este castigatoarea concursului organizat pentru postul de manager al Spitalului Judetean Braila. Aceasta a fost admisa cu nota finala 9,29. La concurs a participat si fostul director medical, medicul Alina Neacsu, care a obținut nota 8,27. Rezultatele sunt afisate pe site-ul spitalului, iar contestatiile pot fi depuse in urmatoarele 24 de ore.

In cursa pentru ocuparea postului de manager au intrat doar doua persoane: medicul Delia Rasnoveanu – actualul manager SJU si medicul Alina Neacsu – fost director medical.

Alina Neacsu si Delia Rasnoveanu

Eu am considerat ca am o lucrare foarte buna. Comisia a fost foarte corecta. Am avut putine emotii, este firesc. Totul a decurs cum trebuie. Sper sa fie bine si de acum incolo“, a declarat Delia Rasnoveanu pentru Infobraila.

Intrebata daca stie ceva depre o eventuala contestatie facuta de contracandidata Alina Neacsu, Rasnoveanu ne-a declarat ca pana la ora plecarii acesteia, nu s-a inregistrat nimic. “Contestatia se poate depune maine, in timpul zilei lucratoare“.

Rezultatele finale la concurs, după solutionarea eventualelor contestatii, vor fi afisate pe 4 martie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>