Published On: joi, mart. 18th, 2021

Ce a descoperit un caine politist / Soferul a fost arestat la fata locului

Un caine politist a descoperit jumatate de tona de marijuana in valoare de 8 milioane de dolari

Politia din statul american Indiana a confiscat o jumatate de tona de marijuana in valoare de 8 milioane de dolari dupa ce un caine de patrulare a simtit mirosul drogurilor in timpul unei opriri in trafic.

Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza in momentul in care un ofiter de politie a perchezitionat o camioneta dupa ce a oprit-o pentru o incalcare a regulilor de circulatie in afara Lowell, in nord-vestul statului Indiana.

“In timpul perchezitiei, ofiterii au descoperit 38 de cutii mari si 6 saci de gunoi negri“, a declarat politia din Indiana.

“Cutiile erau infasurate in folie de plastic neagra. In interiorul cutiilor s-au descoperit 1.264 de pungi sigilate individual, fiecare cantarind circa 680 de grame, care contineau un produs dintr-o planta verde. In urma testarii continutului s-a descoperit ca era vorba despre marijuana”, a mai spus politia.

Soferul, Christopher Colburn, in varsta de 31 de ani, a fost arestat la fata locului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>