Published On: mar, mart. 30th, 2021

Amanta unui celebru fotbalist de la FCSB, batuta chiar de catre sotia craiului! ”M-a prins la baie, m-a luat prin surprindere…”

Amanta lui Ovidiu Popescu ar fi trecut prin clipe de groaza dupa ce s-a intalnit intamplator cu sotia acestuia, in baia Arenei Nationale. Femeia nu ar fi stat pe ganduri si i-ar fi aplicat tinerei o ”corectie”, pe care cu siguranta aceasta nu o va uita niciodata.

Se pare ca scenele de groaza s-ar fi petrecut in anul 2017, in pauza meciului din grupele UEFA Europa League dintre FCSB si Hapeol Beer Sheva.

Alina si Gabriela, sotiile lui Ovidiu Popescu si Mihai Pintilii au intrat in baia Arenei Nationale peste Ana Hulului si au batut-o destul de tare, din cauza faptului ca aceasta ar fi avut o relatie cu mijlocasul FCSB.

„Am fost agresata de sotia unuia dintre fotbalistii de la FCSB, mai exact de sotia lui Ovidiu Popescu, Alina.

Am avut o aventura cu el, iar ea s-a razbunat prin aceasta agresiune fizica. M-a prins la baie, m-a luat prin surprindere, m-a tras de par. Mi-am rupt unghiile in toata nebunia aia, mi-a dat cu pumnul in fata, mi-a spart buza, la cap am lovituri si am mers la spital”, a declarat Ana Hulului la acea vreme.

Ana a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ”intalnire”

Femeile s-ar fi intalnit intamplator in baie, iar cea care ar fi pornit scandalul ar fi fost sotia lui Ovidiu Popescu care o avea alaturi si pe sotia lui Mihai Pintilii. In urma altercatiei, Ana Hulului s-a ales cu un traumatism cranio-facial, dar si cu mai multe unghii smulse de la maini.

„Cat de mult am asteptat clipa asta, ca sa te bat”, i-ar fi spus Alina Popescu amantei.

Dupa ce ar fi scapat din mainile Alinei, Ana a mers direct la Spitalul Floreasca, unde a primit un certificat medical si a ingrijiri de specialitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>