Published On: joi, mart. 11th, 2021

Al treilea val! Coronavirusul revine in forta in Braila / Suntem aproape de 10.000 de infectari

Dupa saptamani de aparenta liniste, valul de imbolnaviri revine in forta.

Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru au mai fost confirmate cu SARS CoV-2 alte 72 de persoane. Din fericire, in ultimeme ore nu s-a mai inregistat niciun deces cauzat de infectia cu SARS COV2, insa bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 508.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 9935 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 9935 de cazuri amintite, un numar de 295 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati. In ultimele ore au fost prelevate 132 de teste.

In acest moment, 132 persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 24 braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 477 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 2014de braileni infectati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati, 14 dintre ei doar in ultimele 24 de ore.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>