Published On: joi, feb. 11th, 2021

Viitorul prefect al Brailei, despre atacurile lui Francisk Chiriac: “Efectiv, ma lasa fara replica!”

In cadrul celei mai recente conferinte de presa, presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac (PSD), a tinut sa arunce cateva sageti otravite catre viitorul prefect al Brailei, Nicusor Ciocan (USR), punand la indoiala, atat acestuia cat si intregului partid din care domnul Ciocan face parte, capacitatile.

Problema este ca, presedintele CJ a facut astfel de declaratii la adresa unei persoane pe care, asa cum el insusi declara, nu o cunoaste personal.

Nu il cunosc pe domnul Ciocan (n.r. Nicusor Ciocan) … Vom vedea cata demnitate o sa aiba pentru interesul cetatenilor si cum se vor manifesta cei de la USR. Eu va spun ca ei vor fi novici in astfel de functii, nu au pic de pregatire, nu stiu ce sa faca si-o sa-i sforarească cineva din spate“, a declarat Francisk Chiriac.

Contactat telefonic de reporterii Infobraila pentru un punct de vedere la declaratia lui Chiriac, Nicusor Ciocan, propunerea USR pentru functia de prefect al Brailei, a preferat sa nu raspunda provocarilor aruncate de presedintele Consiliului Judetean.

Nu am ce sa comentez la ce a spus domnul Chiriac. Efectiv, ma lasa fara replica“, a declarat Ciocan.

Reamintim brailenilor ca Nicusor Ciocan este vicepresedinte al USR Braila si fost candidat pentru un mandat de senator la alegerile parlamentare din 2020. Este cunoscut pentru activitatea sa in cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est.

Dupa publicarea in data de 3 februarie, in Monitorul Oficial,  a Ordonantei de Urgenta nr. 4/2021 privind Codul administrativ, exista un termen de aplicare de 30 de zile dupa care intra in vigoare procedura de numire a prefectilor si subprefectilor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>