Published On: mar, feb. 23rd, 2021

VIDEO Un autobuz plin cu calatori a luat foc in mers, pe o strada intens circulata

Ieri, un autobuz plin cu calatori a luat foc in mers, pe o strada din Galati. Cei 25 de pasageri au reusit sa iasa la timp si nu au fost persoane ranite. Mijlocul de transport in comun a ars in intregime. Purtatorul de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, ca prima ipoteza pentru izbucnirea incendiului ar fi o problema de natura electrica.
Autobuzul a luat foc in mers, in timp ce in interior se aflau zeci de persoane. soferul a plecat dintr-o statie si dupa ce a vazut ca partea din spatele masinii a luat foc, a oprit autobuzul. Toti calatorii au coborat si nu au fost persoane ranite.
“A fost o interventie foarte rapida, punctul de lucru se afla undeva la 200-300 de metri de locul incendiului. Din relatarea soferului, in cateva minute, in timp ce se autoevacuau persoanele, autobuzul a fost cuprins de flacari, ceea ce ne conduce la ipoteza ca a fost si de natura electrica incendiul. Prima data s-a simtit fum de la compartimentul motor si s-a propagat la intreg autobuzul. in momentul in care a ajuns primul echipaj, autobuzul era cuprins in totalitate de flacari.
“Doua echipaje au ajuns la fata locului, dar prima interventie a fost facuta de subunitatea din apropiere. La fata locului s-a deplasat si o ambulanta, conform procedurii, dar nu a fost nicio persoana ranita si nu au necesitat ingrijiri medicale”, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Galati.
La fata locului au ajuns doua autospeciale ale pompierilor care au stins focul. Totusi, autobuzul a ars in totalitate, cauza probabila fiind un scurtcircuit la motor.

 

VEZI VIDEO AICI

 

Sursa: Digi24

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>